Shirts van Girav, wat een uitvinding!

De Nederlandse man is de langste ter wereld met een gemiddelde lengte van +/- 1.83m. Veel Nederlandse mannen lopen dan ook vaak tegen het probleem aan dat ondershirts te kort zijn. Fabrikanten gaan er vaak vanuit dat er bij een groter maat shirt ook brede man hoort. De oprichters van Girav liepen zelf ook tegen dit probleem aan en zo is Girav uit nood geboren.

Het aanbod

Girav biedt zogenaamde long fit shirts voor de lange man aan. Het mooiste van het maatsysteem van Girav is, dat je de geschikte breedtemaat kiest met daarbij de juiste lengte. Je hoeft je shirt dus niet meer een maat groter te kopen voor de lengte, waarbij het shirt vervolgens veel te wijd is. Girav biedt verschillende modellen hals en mouwen, voor ieder wat wils.

Het maatsysteem

Het maatsysteem van Girav is uniek. Door hun long fit shirts zorgt Girav dat de basis T-shirts altijd goed zitten. De shirts van Girav zijn langer dan gewone t-shirts waardoor ze niet opkruipen en de hele dag in je broek blijven zitten. Girav levert de basic longshirts in 3 lengtematen:

  • Standard Long Fit (/SLF): voor mannen met gemiddelde lengte; T-shirts zijn 2 – 4cm langer.
  • Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1,85 / 1,90; T-shirts zijn 4 – 8cm langer.
  • Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 – 12cm langer.
Maatsysteem Girav

Maatsysteem Girav

Girav onder het overhemd

Wanneer je je overhemd draagt met de bovenste twee knoopjes los, adviseer ik je het model Hong Kong. De v-hals is diep genoeg waardoor hij niet zichtbaar is.
Wanneer je een overhemd met stropdas draagt, adviseer ik het model Bangkok. Deze heeft een mooie ronde boord, welke ook toonbaar is als je het bovenste knoopje van je overhemd los doet. Het model Sydney, welke hier eerder is beschreven staat in de werkelijkheid vrij oubollig.

Succes met jouw nieuwe shirts!

Jeroen Baak

Jeroen Baak

Welkom, ik ben Jeroen Baak. Op mijn website demaninpak.nl. deel ik mijn passie voor het dragen van een pak met de Nederlandse man. In mijn ogen kan de Nederlandse man nog wel wat hulp gebruiken.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *