Feet This sokken review

Onlangs ben ik benaderd door Martijn den Besten, eigenaar van Feetthis.com, met de vraag of ik zijn sokken eens wilde uitproberen om ze vervolgens op te nemen in mijn blog. Echt supergaaf dat ik daarvoor word gevraagd, alleen ben ik voor Martijn niet de makkelijkste als het gaat om sokken. Zo heb ik o.a. een gruwelijke hekel aan naden bij de tenen en afzakkende sokken. Na wat mailwisseling heeft Martijn mij een aantal sokken opgestuurd om uit te proberen.

Over Feet This

Feet This is specialist in effen sokken en heeft 32 kleuren in het assortiment. Naast de traditionele blauwegrijzebeige en zwarte sokken, heeft Feet This diverse gedurfde kleuren in het assortiment. Feet This levert sokken van een perfecte kwaliteit en voor een eerlijke prijs. De stoffen komen uit Portugal, waar ze een fabrikant hebben gevonden die aan al hun eisen voldoet. Alle sokken worden handmatig bewerkt en gecontroleerd. (bron)

De sokken

De sokken kwamen in een nette doos per post binnen. In de doos zat vier paar in de kleuren, Cheadle Green, Spennymoor Red, Meldon Park Blue en Broseley Orange. Na een paar keer wassen zitten ze nog steeds erg fijn. Ze blijven de hele dag hoog zitten en ik heb geen last van de naden. Het is nog even wachten of de duurzaamheid ook goed zit, maar voor nu zien ze er nog goed uit! Mocht ik nieuwe sokken nodig hebben dan zal ik deze zeker bestellen bij Feet This!

feetthis verpakking
Feet This verpakking
De sokken
De sokken