Feet This sokken review

Onlangs ben ik benaderd door Martijn den Besten, eigenaar van Feetthis.com, met de vraag of ik zijn sokken wil reviewen voor op mijn blog. Echt supergaaf dat ik daarvoor word gevraagd, alleen ben ik voor Martijn niet de makkelijkste als het gaat om sokken. Zo heb ik een gruwelijke hekel aan afzakkende sokken en naden bij de tenen. Na wat mailwisseling heeft Martijn mij een aantal sokken opgestuurd om uit te proberen.

Over Feet This

Feet This is specialist in effen sokken en heeft 32 kleuren in het assortiment. Naast de traditionele blauwegrijzebeige en zwarte sokken, heeft Feet This diverse gedurfde kleuren in het assortiment. Feet This levert sokken van een perfecte kwaliteit en voor een eerlijke prijs. De stoffen komen uit Portugal, waar ze een fabrikant hebben gevonden die aan al hun eisen voldoet. Alle sokken worden handmatig bewerkt en gecontroleerd. (bron)

De sokken

De sokken kwamen in een nette doos per post binnen. In de doos zat vier paar in de kleuren, Briljant Groen, Bordeaux Rood, Donker Blauw en Puur Oranje. Na een paar keer wassen zitten ze nog steeds erg fijn. Ze blijven de hele dag hoog zitten en ik heb geen last van de naden. Het is nog even wachten of de duurzaamheid ook goed zit, maar voor nu zien ze er nog goed uit! Mocht ik nieuwe sokken nodig hebben dan zal ik deze zeker bestellen bij Feet This!

feetthis verpakking

Feet This verpakking

De sokken

De sokken

 

Jeroen Baak

Jeroen Baak

Welkom, ik ben Jeroen Baak. Op mijn website demaninpak.nl. deel ik mijn passie voor het dragen van een pak met de Nederlandse man. In mijn ogen kan de Nederlandse man nog wel wat hulp gebruiken.

You may also like...

3 reacties

 1. Charles schreef:

  Erg leuk om gevraagd te worden om de sokken van Feet This uit te proberen. Ik heb nl ook een hekel aan naden bij de tenen en afzakkende sokken. Ook ben ook erg benieuwd naar de duurzaamheid. Ik wacht je conclusie in ieder geval af.

 2. Kees schreef:

  Proefpaar nu paar keer aan gehad. Zitten prima. Zojuist mix van aantal soorten en kleuren besteld. Op dit moment zijn de heren- en luxe sokken trouwens gelijk geprijsd (en met korting).

 3. Beste Jeroen,

  Bedankt voor je eerlijke review. Bij Feet This hechten wij veel waarde aan het draagcomfort. We zijn onze producten continue aan het verbeteren. Heb je onze nieuwe webshop al gezien? https://www.feetthis.com

  Groet Martijn den Besten
  Feet This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *